RSS 2.0

Mat & Träning 11.11.02

Nu känner jag så här..att träna på lunchen, eller tidigt på dagens sätter igång energiförbrukningen ordentligt. Det känns som att allt man äter typ försvinner direkt. hehe Har varit hungrig rätt fort efter alla måltider dom senaste dagarna. Kanske inte lunchen då men dom andra. Skulle ju känna efter hur tiderna för dom olika målen skulle kännas och funka. Visst funkar dom bra, men som sagt. Eftersom man tränar mitt på dagen så försinner det sjukt fort.

Brukar ni inte men om ni KAN träna på dagarna så gör det, ibland iaf..det kan göra stor skillnad.

Idag körde vi då underkropp igen. Det är så gött att Anki har kommit in i det hela ordentligt nu, hon har lärt sig dom viktiga övningarna så att hon kan köra dom när hon är på gymmet själv me. Idag tog hon i så hårt och trönade så tugnt att hon kände att hon var spyfärsig :P haha You go girl!

Det blev en annan ordning på träningen idag o en liten ändring. Började med liggande benpress och sen körde vi ryskautfall i 2 omgångar och den 3:e gången körde vi vanliga. Med tung stång då alltså..på ställning.






Efter det körde vi baksida lår på maskin och även vader. Sista övningarna blev mage på maskiner. Den roterande och sen den ihopfällbara. hehe ni fattar säkert?

Rätt ovanligt att vara så hungrig som jag var redan innan 10 med tanke på frukosten. Brukar inte va hungrig när vi äter gröt.
Frukost 07.40: Havregrynsgröt med linfrön och sylt.
Mellanmål 10.00: Lite nötter och grönt te.
Lunch 11.15: Tomatsoppa med räkor och fralla. Recept kommer imorrn...
Efter träning 13.10: Proteinshake whey100.
Mellanmål 15.10: Keso med hallonsmak.
Mellanmål 16.45: Lite mer nötter och grönt te.
Kvällsmat Anne, 20.00 & Jenni, 21.00: Nudar och tonfisk..grönt te.

Sen var jag bara tvungen o ta en apelsin..har saknat dom :P Den åt jag typ vid 21.30.

Och nu bir det såklart inget mer..är nöjd :)
Later//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback