RSS 2.0

Fixa det!

men guuuuud så irriterande! Sist vi tvättade så var det nåt "fel" på torktumlaren..den typ stannar och sen börjar en lampa lysa. Det finns inga som helst intruktioner där nere heller så man vet ju inte vad man ska göra.

Blev jäkligt irriterad sist och ringde fastighetsskötaren och berättade vad som hände, men han verkade typ inte tagit det på stort allvar för sen funkade den ju. När han hade varit där, men man måste väl ändå felsöka o kolla om den gör så IGEN!?

Idag blev det så igen bara för det, att den stannar. Har försökt söka på nätet för att se vad det kan vara för fel!



När lampan längst ner på bilden lyser..då stannar hela skiten. Fick hänga upp grejena idag, orka ha dom där hängades till imorrn, det är ju lakan och grejer så dom vill man ha torra fort i tumlaren!

Nån som vet vad det kan va för fel? Är det typ vatten i maskinen?

Aja, Han får fan ta o fixa det så fort som möljigt. Får väl ringa imorrn igen eller idag o lämna ett meddelande så att ingen annan behöver lida över att den inte funkar imorrn. Själv fick vi ju lida eftersom ingen hade sagt till sist! Snälla!? Vad e de för skit? Att inte säga till när nåt inte funkar o bara läman de så till nästa person som ska använda grejer efteråt??

Blev iaf klar med matlagningen inför veckan..



En riktigt välfylld räkpaj blev det!, har mat för 2 veckor nu :P hehe tänker frysa in till nästa vecka, för vi kommer ju inte äta detta hela veckan. Gör ju alltid 2 olika matträtter och oftast en annan till fredagar.

Bilden ovanför är innan den åkte in i ugnen och här nedanför är den fylld med äggstanning och sen är den även färdiggräddad.



NU ska jag bara ligga i soffan resten av den här söndagen, för jag känner att mkt vettigt har blivit utträttat iaf :)

Blir taco och filmkväll!
Later//A

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag har en sån torktumlare hemma... Till vänster om "tidsprogrammet" finns ett fack man kan dra uts om är en vattenbehållare. Den måste tömmas för annars stoppar den då vattnet inte har någonstans att ta vägen. Tips är att tömma innan man torktumlar så stannar den inte alls.

2011-10-09 @ 21:06:42
Postat av: noname

Ang torktumlaren, ni måste tömma ur vattnet som blir i maskinen. Uppe till vänster finns ett "fack" ni kan dra ut. Töm ur vattnet och sätt tillbaka den och tryck på start igen så funkar det!

2011-10-09 @ 21:45:33
Postat av: Anonym

Vattenbehållaren i torktumlaren behöver tömmas! Denna torktumlare skickar inte ut vattnet via en ventil utan det samlas i en behållare i tortumlaren, som måste tömmas eftersom den är full!

2011-10-09 @ 22:22:05
Postat av: Anonym

Det är alltså inget fel utan behållaren töms efter varje (eller nästan varje gång som man tumlat.) precis som att man tar bort ludd från filtret varje gång.

2011-10-09 @ 22:27:11
Postat av: sanna

Kan ni inte skriva ut hela receptet på denna ser dööö god ut (= Kram på er fina ni

2011-10-09 @ 22:33:13
Postat av: anna

Töm vatten facket betyder symbolen mste finnas en sån tank, kan ha varit så innan att maskinen varit kopplad till en slang innan å den då har tömt sig själv ...evtuellt e den ej inkopplad längre å ni får tömma den själv ?

2011-10-09 @ 22:35:40
Postat av: Anne & Jenni

Jojo, det vet vi, att den har en vattenbehållare som man ska tömma osv, har använt den i 2 år, men det måste va nåt fel på den för den är ALLTID tom när vi börjar tumla o självklart kollar jag alltid den innan vi börjar använda tumlaren, men den börjar lysa ändå o då stannar maskinen så det är ju nåt annat fel på den. Det har bara blivit så nu förra veckan o denna, så den måste va sönder på nåt sätt isf..hehe

2011-10-09 @ 23:05:10
URL: http://twiceas.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag har en likadan tumlare. Töm vattenbehållaren, den sitter längst ned på tumlaren

2011-10-09 @ 23:05:45
Postat av: Anne & Jenni

Anna: självklart kan vi skriva ut receptet på pajen :) kommer i veckan!

2011-10-09 @ 23:06:15
URL: http://twiceas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback