RSS 2.0

I said NO!

Jag är en sån person som gör saker när det finns saker att göra..typ, plockar och har mig, hehe. Ständigt i farten osv. Känns inte som att man har vilat på hela dagen typ. Igen lugn stund på jobbet och ingen lugn stund efter, för då flängde man iväg o shoppa och träna o allt sånt. Inte för att det var dåligt, för av shopping och träning mår jag som bäst ;D

Men sen efter träningen, då plockade o fixade jag här hemma, finns som sagt alltid nåt att göra. Jag måste lära mig att bara säga nej till mig själv eller nåt. Tänkte NÄSTAN ta fram damsugaren och städa igenom hela lägenheten, blev lite äcklad när jag såg en stor hårtuss. Men jag sa NEJ, det känns lite som att jag har städat, tvättat och lagat mat dom senaste 3 veckorna här. Så Jenni får ta tag det imorrn eller nåt :)

Anyway, även om jag satte mig i soffan så gjorde jag grejer, tog tag i lite saker på nätet. Dumma Klarna som alltid ställer till det skickar fakturor som man inte ska ha! Ogillar dom skarpt. Dom gör ofta en massa fel.

Ville som sagt få det städat men klockan var rätt mkt efter fixandet så jag bestämde mig istället för att ta en lite längre dusch och fixa "iordning" mig för morgondagen, ska försöka fota bort resten som blev kvar från idag..



Därav fixade jag även till naglarna..blir guld igen, eftersom den är så grymt snygg ;)

Ah ne, det är väl dags att krypa ner nu känner jag. Ska bara ta en litet titt på blodtrycket me innan. Det var ett tag sen.

Hoppas ni har haft en finfin onsdag mina vänner!
Natti//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback