RSS 2.0

Jag ska!

ah, då blev det inte som man tänkt sig idag ändå. Troode VERKLIGEN att min mage var bra igen, men ah..det är den inte riktigt :/ så jag sov länge idag ändå eftersom man var tvungen att gå upp en gång i morse.

Anyway, idag drog jag på mig en av mina "finare" mysjumpisar, den är från ONLY. Hade nästan "glömt bort" dom, dom har inte använts på hur länge som helst! Bara ÄLSKAR den, älskar alla våra mysjumpisar. Det är så gött o bara gå o mysa i dom här hemma.



Så idag ser jag ut så här..

Fattar inte folk som klär upp sig med jeans o sånt när dom bara är hemma..? obekvämt..? Eller har man bekräva jeans o allt sånt så e de ju fine, men ändå. hehe ja..ni fattar? det är alltid mysigast med mysisar hemma :)

I och med att jag tog på mig jumpisen så kom jag och tänka på alla våra "vanliga" jumpsuits som hänger i garderoben. OJ vad dom har hängt där i onödan! och alla byxor me för den delen. Så idag ska jag ta tag i våran byxor/jeans-avdelning. Ska kolla vad vi ska ta bort och behälla...ska prova ALLT! Så denna gången blir det inte att jag bara gör "iordning" jeans-avdelningen.

Men nu ska jag faktiskt bara njuta av lite chill i soffa, äta min frukost och kolla på en film!
Later//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback