RSS 2.0

Mat & Träning 11.10.07

Overdoooose! Ni vet det där pulvret Jack3D vi kör med. Tog mer idag än vi brukar, shit vilket pirr! hehe Det började typ stickas i hela kroppen. Innan var det typ läppar och öron och lite i händerna. Men idag fick jag stickningar i typ hela kroppen. Det började i ansiktet som vanligt innan vi skulle cykla iväg till gymmet, på vägen började det sticka  i benen, typ smalbenen...o sen var det i armar och grejer me. Under hela pumppasset fortsatte det. Ökad prestation?..ohja!

Snacka lite om det med Kim, han som rekommenderade, det var honom vi köpte det av me. Han sa att vi kunde öka dosen lite så då gjorde vi det :P hehe, han frågade hur det gick med det, "bra" sa vi. Vi visste ju inte direkt om det funkat eller så, men sen sa han: "Prova träna utan det en gång så kan ni nog känna skillnaden" NEVEER! blev svaret, vågra inte :P haha då kanske man inte orkar nåt?

Det var sjukt gött att "avsluta" veckan med ett stenhårt pumppass, lika gött som att typ börja veckan med det. La på lite mer på vissa muskelgrupper för att köra slut på oss, man orkar mer än vad man tror , ibland måste man  ju faktsikt som sagt chocka kroppen. Eftersom vi inte fick nån värk från förra träningspasset så tänkte vi göra ett nytt försök :P får väl se om det smyger sig på under helgen.

men VAAAAAAAAH!? Alltså kan det verkligen stämma? Vi vägde oss i stan i måndags. Lite glada miner hade man då typ. Eller, den visade iaf 51. WOW, har jag gått upp 2 kg? Jenni vägde 52.4 eller nåt om jag inte minns fel. Aja, idag var vi ju i Knalleland och tränade. Tar alltid chansen att kolla vad vi väger då, fast egentligen vill vi inte gå efter vågen för vi har ju sagt att det inte spelar någon roll vad den visar, bara man mår bra och är nöjd med vad man ser i spegeln..meeen ah, nu är det ju som sagt för att se till att siffran går uppåt.



Happ, vad hände sen då? 49 kg och 50.7kg...öh!? Jag vet inte vad man ska säga, tänker inte säga nånting! Bara det att detta var precis efter passet. hehe men det är ju lite whatever!

Ska nog äta upp oss lite under helgen kanskeeee... :P

Hann inte ha en "mellanmålspaus" eftersom vi skulle iväg på imagefotningen idag vid 11.
Frukost 07.40: Blåbärsyoughurt med linfrön och nötter. Multivitamindryck.
Mellanmål 10.40: Tog en optinut-bar i farten..
Lunch 12.40: Chillibiffar med sallad och vitlökssås.
Mellanmål 16.20: 2 kesoplättar och en proteinshake whey100.
Efter träning 18.50: Proteinshake.
Kvällsmat 20.30: 2 Tonfisktoast och pepsi max.
Kvällsgottis: Lite hallonlakrits-skallar, salta lakritsskallar. Ja, det blir nog lite glass på det me, fan vad sugen jag e nuuuuuuuuuuuuu! hehe

Later babes//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback