RSS 2.0

Mat & Träning 11.10.12

Lite har man ändå känt av..mest när man spänner dom olika musklerna, tex framsida lår och rumpa :P Jenni har klagat lite på vaderna idag me. Det kändes ju iaf när man tränade idag. Vi tog oss bort till Knalleland för ett benpass istället för att gå till stan. Lika bra att passa på o cykla när det är så bra väder :D Sen att man får lite annan träning där borta eftersom det är andra maskiner vi kör på.

Så idag har träningen bestått av..Cykeltur till gymmet som uppvärmning, Sen var det liggande benbress, den är sjukt skön..den tar på lite andra ställen än den i stan..den tar mer på baksida och rumpa. Efter det körde vi utfall på stång, men denna gången blev det "vanliga" utfall, då kunde man lägga på en hel del på stången. Det kommer nog kännas ordenligt imorrn eller övermorrn. Sen körde vi stående rodd också, som i måndag. Efter det var det vader och hela benen igen på den "nya" maskinen, man ligger på mage och knuffar benet bakåt (har visat den på bild innan), riktigt jobbig!



Sist körde vi ländrygg på maskin och den här grymma magmaskinen!, Den är ju helt fantastisk..man får verkligen jobba med hela magen! Känns som fan ut mot sidorna också. Synd att dom inte har den i stan :/ Den är helt klart en favorit på gymmet i knalle. Den kommer kännas imorrn.

Sen var det bara att strecha ut..och ta en cykletur hem :)

Blev morgonvelling idag me..smaken vettefan vad man ska förklara det som :P hehe men den kan ju smaksättas med vad som helst typ? Den innehåller bara 130kcal..men vem bryr sig, right? ;P



Frukost 07.30: Morgonvelling med krossade nötter i.
Mellanmål 10.30: 2 kiwi och Grönt te.
Lunch 12.40: Idag blev det räkpaj igen..så himla gott! Den är jag stolt över ;P
Mellanmål/innan träning 17.10: Optinut-bar och en proteinshake whey100.
Efter träning 19.00: Proteinshake.
Kvällsmat 20.10: Jag åt 2 mosade ägg med lite smöt och drack grönt te. Jenni har varit och fikat. Blev nog nåt glas rött vad jag såg på face :P

Behöver inget mer idag..
//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback