RSS 2.0

Mat & Träning 11.10.24

Vi vet att vi tränade typ sönder kroppen i lördags..men att få en sån träningsvärk som vi har idag är ju lite löjligt, hehe. Eller det kanske det inte är men man blir ju förvånad, det är ju inte så att vi varit utan träning en längre tid. Aja, det betyder väl att vi gör nåt rätt när vi är på gymmet på lördagar :) hehe

Anyway..har iaf sjukt ont i..aa, hela kroppen typ. Dom övningarna vi körde på gymmet i lördags tog verkligen hårt. Så idag skippade vi träningen i ocj med att vi kände att vi inte skulle kunna köra på som vi ville. Fast i vanliga fall brukar inte tränigsvärk hindra oss, ibland är man ju nästan starkare när man tränar med det?

Men efter helgen..lördagen då, är inte imunförsvaret på topp. Tränade nog så hårt att immunförvsraet droppade till botten och sen förfrös man väl lite på natten där, så nu låter jag som en gammal rökare.hehe Har en såndär jobbiga hosta..lr aa, hosta som kommer när man andas, som burrar i andetagen, ni fattar va? usch! Har inte sovit bra tack vare det. Så därför blev det ingen träning idag.

Ska försöka lägga upp träningen på ett bra sätt denna veckan, tror det blir träning imorrn på lunchen igen. Får se om det passar sig.

Ingen "egenlagad" lunch idag, höll nästan på att glömma att koka nudlarna.
Frukost 07.30: Havregrynsgröt med linfrön och sylt.
Mellanmål 10.30: Grönt te och kiwi.



Lunch 12.40: Abbas Tonfisk xpress och nudlar.
Mellanmål 15.20: Grönt te och lite nötter.
Kvällsmål 20.00: 2 frökusar med stekt ägg, grönt te.

Nu blir det faktiskt inget mer..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback