RSS 2.0

Påfyllning

Idag har det gått exakt 4 veckor sen Tess fick sin fransar fixade..så idag var det dags för en påfyllning :) Hon hade lite färre kvar på vänster som ni kan se på bilden..Före och efter..Det blev en ordentlig påfyllning som ni kan se.. och denna gången la Jenni lite längre fransar. För som vi har sagt, man vänjer sig fort vid längden. Man känner alltid att det är mkt i början, men så är det med allt typ. Fint blev det iaf!!

Jag fick prova att sätta någon, men det var lättare sagt än gjort. Det var as jobbigt o hålla reda på pinsetterna och alla små hårstrån, hehe.

Vi fick väldens bästa idé i helgen me.. MAMMA ska få fransar :P Vi vill bevisa att även 50+:are kan ha fina fransar som verkligen ser normala ut. Folk tror att bara för vi har lååånga och fylliga fransar, att deras också blir sånna. Men man kan göra dom hur man vill, man kan lägga bara lite så att det ser TOTALT normal ut. Typ som att du färgat dina egna, eller har jättetunt lager mascara bara.

Har inte så mkt att säga om dagen, den flög iväg iaf. As usual...
Morgondagen blir nog miiinst lika bra som denna, skrivs då!

Natti//A

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Jag undrar om ni skulle kunna skriva lite om era bröstop.? Hur mycket ni la in till slut och om ni är nöjda med det? Gärna någon typ av före och efter bilder med. Ska själv göra det så behöver info :)

2011-10-20 @ 01:20:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback