RSS 2.0

Ricinolja = långt hår?

Hade inte hört talas om den här oljan förräns en kollega på jobbet frågade om vi hade testat det. "Nee, det har vi inte..vad e det för nåt?" frågade jag då. Det är ett laxeringsmedel som man ska gnugga i hårbotten som antagligen ska göra så att håret växer sjukt mkt fortare. Ungefär 4cm i månaden, istället för 1 som det sägs att håret växer i vanliga fall.

SJÄLVKLART blev vi intresserade av det, vem fan vill inte att håret ska växa 4cm i månaden istället för 1??! Och som sagt, allt är värt att testa..testar man inte så vet man ju aldrig heller om det funkar eller inte. Har läst runt lite på nätet om det och ja, det verkar ju som om folk har testat och att det funkat för vissa. Många har redan skrivit om detta.



Köpte flaskan på apoteket för 42:-, den innehåller 60ml.

Nu är det dags att få långt hår! Så idag börjar testet. Man ska ta det 2 gånger i veckan. Gnugga in oljan i hårbotten och låta det sitta i 30-40 minuter och sen tvätta ur det.

Får verkligen hoppas att detta funkar, som sagt..värt att testa! Äter idag silicea som vi har skrivit om några ggr, och dom gör faktiskt skillnad! Jenni satte ju i nya extensions på mig för snart 3 veckor sen. Jag blir så förvånad ännu idag hur fort dom "växer ut", det har lätt vuxit långt över 1 cm REDAN. Och det är tack vare silicea-tabletterna! Så då får vi se hur det blir med den här oljan, får kanske ta ut dom väldigt fort.

Kommer självklart uppdatera och allt sånt om hur det går med det här under tiden. Ska bli VÄLDIGT intressant o se om det funkar! Håller tummarna.

Kommentarer
Postat av: Vana.

Oh my goood, glöm verkligen inte att säga om det funkar!

2011-10-01 @ 14:14:35
URL: http://vanabeme.blogg.se/
Postat av: Anonym

Den förstör din hårförlängning fästerna fräter sönder

2011-10-02 @ 22:55:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback