RSS 2.0

att umgås..

Ja, hur umgås man nu för tiden? hehe..det var en mkt trevlig dag ute i sanadred hos moster. Det var länge sen vi såg eller prata med våra kusiner sist, har inte träffats sen våran 25 års fest och ändå bor vi alla så nära. Very bad!



anyway..hur umgicks vi då? :P vi satt med våra telefoner och spelade mot varandra, det finns ju ett nytt spel som alla är beroende av typ..wordfeud, så där satt vi med varsin mobil. Våra föräldrar bara titta på oss o sa: "asså, det är så här man umgås nu för tiden"...a men typ, hehe

Med mobilen behöver du inte ens vara nära dina vänner :P du har ju dom hos dig hela tiden ändå? heheh rätt smidigt. eller vad säger ni? Snart behöver man knappt ses längre.

Klockan är redan dags att sova typ..kommer inte kunna somna än men har tänkt att stänga ner och även krypa ner, ska kika i en trevlig tidning innan jag stänger av för vila. Vila behövs, för imorrn blir det en låååååååååååååååååååååååång dag på jobbet.

Hoppas ni inte har haft en för ångestfull söndag, helgen gick ju lika fort som den brukar! Men gråt ej, snart är det fredag igen! ;)

Natti babes//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback