RSS 2.0

En lång och rolig dag!

NU är jag allt bra trött.. efter en lång och väldigt lärorik dag! Det var ju en ganska lång dag men det kändes betydligt kortare. Tiden bara flög iväg. Men så är det när man har roligt ;D för det var kul o lära sig faktiskt.

Får berätta mer om vad jag lärt mig oså nån annan dag när jag gör fransar, kanske imorrn för då ska jag göra klart Annes fransar, dom är bara halvvägs klara! :)Sanna, våran utbildare började med att visa på "en vän att öva på" som dockan heter hur man ska göra innan vi själv fick börja öva. Det var ju ganska pilligt och irriterande innan man fick grepp om hur man skulle göra på bästa sett, alla har sin teknik osv men dom visar ju hur man ska göra sedan får man göra den till sin egen. :DHär har vi min docka :D hehe Första delen bestog av teori andra av praktik.Väskan vi fick, full med fransar och redskap som behövs. får gå igenom det bättre imorrn vad den innehöll!

Sanna som utbildade oss är även en nagelstylist eller vad det nu kallas, gör förlängningar osv.. det e det som är hennes huvudsakliga yrke och fransar vid sidan av och utbildar i det, hon tyckte att vi hade dom finaste naglarna hon sett, en dröm för nagelstylister att ha med i tvälingar osv. Anledningen var våra smala fina fingrar och långa rosa plattan på nageln innan tippen börjar. Väldigt ovanligt på svenskar enligt henne. :D KUL! Hon ska höra av sig när hon ska vara med i EM eftersom hon vann SM i nagelstyling o se om nån av oss vill åka med.

Nu måste jag iaf sova.. vi skrivs imorrn, lär ju bli en händelserik dag imorrn oxå! Gonatt//J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback