RSS 2.0

In the making..

Det har nu gått snart 4 veckor sen jag tog ut mina extensions...REDAN! Ja, tiden går ju som vanligt för fort..hehe. Aja, under dom här veckorna har jag gått med "kort" hår och sedan använt mina clips som jag hade innan. Har trivts rätt bra med det. Har under dessa veckor också gått runt o velat och funderat på hur jag ska göra med mitt hår. Jag hade 3 alternativ i huvudet.

1: Att skippa extensions helt och bara ha mitt korta hår och ha clips ibland. Variation..
2: Att bara lägga i några slingor för att få det liiite tjockare hår, för det enda jag egentligen stör mig på är att håret är lite för tunt på sidorna. Gillar inte när man ser igenom håret om ni fattar?
3: Att sätta i en helt ny uppsättning med extensions och bara va glad över håret :) hehe. För enligt min frisör så skyddar ändå extensions ditt egna hår lite från olika slitage, men då ska man absolut inte sätta i fler än vad man behöver, ju mindre desto bättre såklart!

Och hon sa faktsikt att mitt hår hade blivit längre och att det var bra även om jag hade haft förlängning sen sist jag var hos henne. Och jag kan faktiskt inte säga att mitt hår blivit nåt sämre heller. Det har jag nog mina hårtabletter att tacka för :D LOVE THEM! <3 ska aldrig vara utan Silicea.

Men denna veckan bestämde jag mig typ, så NU är vi igång, har kommit halvvägs nu redan, började vid 8. Kommer inte behöva många slingor alls för konstogt nog så har jag antagligen fått det normala håret från rapunzel och itne det tunnare europeiska som jag haft innan och som jag trodde jag beställde, lr jag evt att jag beställde det men fick säkert fel. Märkte att nåt var "fel" när jag såg hur mkt tjockare slingorna och deras fäste var mot dom andra gamla slingorna jag hade kvar sen sist, för vi tänkte använt dom först.

MEN nu har vi bara använt dom nya och då märker vi att jag absolut inte kommer behöva många alls, vilket är kanonbra! Men nu får vi också hoppas på att håret är och blir lika bra som det brukar!

Nu ska vi göra klart det sista, tog en liten paus..
Later//A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback