RSS 2.0

Mat & Träning 11.09.17

Nu rasar vi totalt! Vi har tränat upp våra muskler så att dom sköter fettförbränningen för bra, hehe. Ingen konditionsträning alls nu som sagt. Vi vägde oss idag både före och efter träning. Jenni har gått under sitt "mål" och anne har gått ner ännu mer. Som sagt ska upp 2 kg innan jag är nöjd. Men NU är det verkligen dags att äta mer än tidigare för vi kommer bara fortsätta gå ner om vi tränar så hårt som vi gör nu, och även om vi inte tränar 4 ggr i veckan o bara kör 3 av våra bästa träningspass i veckan kommer vi bara fortsätta bränna hur mkt som helst eftersom musklerna är i toptrim och förbränningen på top. som alla vet, ju mer muskler, desto högre fettförbränning.

Nu kommer vi inte försöka vara nyttiga på helger mer, för dom senaste helgerna har man ju inte varit som förr ändå, ni som läst bloggen länge vet ju hur mkt gottit vi alltid tryckte i oss innan..och nu finns det absolut INGEN som helst anledning att hålla nere på fett och kolhydrater. För det kommer ändå gå "jämt ut" på veckorna. För då käkar vi ändå alltid nyttigt ändå, men där kommer vi lägga till lite mer kolhydrater. För nu har man inte alls ätit mkt av det dom senaste månaderna. Som ni kasnke har märkt av våra måltider.

Vi är ju mycket starkare nu trots att vi gått ner lite i vikt eftersom vi tränat upp musklerna såpass mkt så vi har ju inte blivit svagare för att vi blivit smalare o det märks på gymmet... känns jätte bra men nu behöver man som sagt inte räkna kalorer, rutorna skulle fram och fettet bort, DONE!





Dagens träning = Gym.
Benpress i maskin
Ryska knäböj med stång (första bilden)
Rodd på ställning
Ländrygg på maskin (bild ovan)
Baksida lår/rumpa på maskin som vi lagt in bild på innan, man ligger o trycker bak benet.
Vader på maskin
Rygg/axlar "pullups" på maskin
Mage på maskin.

Dagens matintag:
Frukost: Gottistallrik med grönt te (bild i första inlägget från idag)
Annes tidiga mellanmål: en banan
Mellanmål: Två mosade ägg, anne la till shake på detta
Mellanmål efter träning: Shake
Middag: Sushi
Kvällsmål för anne: två rostade mackor med oboy.

Mer kalorier intas av alkohol, vet dock inte hur mtk :P later//J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback