RSS 2.0

Mat & Träning 11.09.18

Har ju faktiskt inget att skriva om idag när det gäller träning..har väl rör lite på oss idag, det har inte varit en stillaliggande söndag iaf.

Tänkte istället ta upp det här med motivation och resultat av sitt "jobb". Det gäller att få tummen ur om det ska hända saker med träning och allt vad det gäller vikt.



Som nu då, våran älskade Anki...vi introducerade henne till det här med kalorier och shapeup club. Visst, det tog ett tag för henne att komma in i det, men NU när hon har kommit in i det så flyter det på HUR bra som helst! och vet ni vad det bästa är. Att det har gett stora reslutat. Hon har gått ner EXAKT...nej till och med mer än vad henne plan säger att hon ska gå ner. Hon har minskat i omkrets överallt också.

Det är så kul och höra henne prata om det! Hon är så lycklig över att det gett resultat, att hon SER resultat. Hon blir bara mer och mer motiverad. och det är just det som är så bra, för man blir bara mer och mer motiverad när det går åt rätt håll..och när man väl sen har nått sitt mål blir det jättelätt att hålla det också.

Aja..tummen ur som sagt! :P

Idag har vi bara ätit pizza och godis.. pizzan blev våran frukost :P godist har varit med hela dagen, har ätit en del nu under kvällen me. Nu blir det inget mer för snart ska man sova och då vill man inte vara för mätt heller.

Later//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback