RSS 2.0

Mat & Träning 11.09.23

4 dagar..f*****ck, det börjar kännas jobbigt nu! 4 hela dagar utan någon som helst träning, visst är det fruktansvärt?? I miss my second home, hehe :P ne men så får det blir..ingen mer träning denna veckan som det ser ut just nu. Tänkte att man skulle må lite bättre idag så att man kanske kunde ta sig en runda imorrn, eller söndag...men som sagt så behöver vi vila ut och bara låta det vi har åkt på förvinna så att vi verkligen är fit for fight till nästa vecka.

"Räknar du fortfarande kalorier?"
"nee, det gör jag inte.."
"men det finns alltid i tankarna eller hur?"
"aaa, man tänker på det omedvetet"
"det är så man får anorexia!"

Så lät våran konversation igår när vi stog och gjorde våran toast, hehe..den var ju inte helt allvarlig, inte det sista iaf. Så ingen som läser det här behöver få "panik"..hehhe. Det handlade om att Jenni inte ville ha så mkt ost på toasten, det va där jag frågade om hon fortfarande räknade.

Idag bestog en av våra konversationer om hur gött det är att det gick så lätt att förändra kroppen för oss. Att vi nu vet vad man behöver göra om man skulle tappa det nån gång. hehe

Ne, nu vill jag bara komma tillbaka o ge mig själv en riktigt skön omgång på gymmet iaf, men det får vänta som sagt, kommer kännas lite tugnt men det ger sig :) träningsvärk kan man ha med gott samvete sen.Give me a ass like this!

Mätt..det är bara förnamnet, det är ju fredag.
Frukost 07.40: 2 kokta ägg mosade med smör.
Mellanmål 10.30:
grönt te och lite nötter.
Lunch 12.40: Nudlar och abbas tonfisk express.
Middag...: 2 tonfisktoast och pepsi max. jenni har ätit egengjorda hamburgare.
Kvällsgottis...naturgodis och choklad.

Det är inte så smart att äta sig så här mätt, det är äckligt! Man blir lite off på mat, man kanske slutar äta helt nån dag? hehe ne nu skojjar jag igen, skulle aldrig sluta äta. Mat är för gott! Men man är inte direkt matsugen om man känner såhär så ofta.

Lite mer pepsi max får väl ändå plats i denna lilla kropp ikväll! :)
Later//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback