RSS 2.0

Mat & Träning 11.09.30

Kan ni fatta hur skönt det känns nu? eller hur skönt det kändes direkt efter träningen idag lr??! Vi fick ÄNTLIGEN träna! :D haha vilken lycka alltså! Vissa vet nog hur vi känner/kände, men andra förstår ju inte det eftersom dom inte har den kärleken till träning som vi har :P

Det blev pump idag! Passande tid, var helt 100 på att det skulle vara kl 17.20, men det var visst 17.40, och det betyder att vi var där tp 30 minuter innan passet började, då kände vi att det var lika bra att vi körde lite på gymmet innan passet började. Vi bestämde oss för att pressa benen ordentligt. hehe tror ni vi kommer klaga på värk dom kommande 2 dagarna lr?? :P

Det var ju inte så att vi körde försiktigt efter ungefär 2 veckors uppehåll, nee varför ska man göra det? Det är lika bra att bara köra så hårt det går! Våran uppvärmning bestog av ykeltur till gymmet.Våran "uppvärmning" som vi kallade det :P 77,5kg, det är att börja lugnt...hehe NOT! Kan ju säga att det kändes på pumpen att man körde ben innan.

På pumpen körde vi på med samma vikter som sist, ingen idé att plocka bort, det blir bara ett helkroppspass denna veckan ändå så. Men som sagt, välkommen TRÄNINGSVÄRK! lagom till månadskiftet :PJa, och idag var passet i Knalleland vilket betyder att vi hade chansen att väga oss igen. Vad stog det på vågen tro?? Samma som sist? Oh no..jag har antagligen gått upp 1 kg! Den visade 50,4kg, Jenni vägde 51,8. detta var precis innan vi började träna.

Nu har man "lagt på sig" lite, då är det bara att träna lika hårt som innan och bygga det till muskler, så kommer man antagligen gå upp lite till. And then im satisfied. Träningen avslutades med cykeltur hem såklart.

Fredag it is..o då är det tillåtet att gotta sig..enligt oss ;) Jag kommer dock inte gotta mig med något speciellt ikvälll men jenni där emot.

Frukost 07.40: Vaniljyoughurt med linfrön och frysta blåbär, multivitamindryck.
Mellanmål 10.30: Några nötter (väldigt lite) och grönt te.
Lunch 12.50: Sushi buffé. MKT sushi! :D
Mellanmål/innan träning 17.40: Var fortfarande sjukt mätta efter lunchen så det blev bara en proteinshake.
Här emellan vägde vi oss..
Efter träning 18.50: Proteinshake.

Nu myser jag med en kopp grönt te och turkiskyoughurt med physalis i. SÅ GOTT!
Jenni kommer äta tapas av olika slag om en stund, sen blir det en del alkohol för hennes del me, haha alko-sis ;P

Later babes//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback