RSS 2.0

Shop till you drop!

Ah nu är det ingen lek längre..känner att jag vill ha allt jag typ ser :P hahah! Nerå så illa är det väl inte direkt men NÄSTAN, iaf när det gäller skor. Som sagt, har svårt för vilka av dom blå skorna man ska välja..kommer bestämma oss imorrn, kanske blir båda men sen känns det ändå onödigt med 2 blå när man kan köpa ett par andra som skulle va bra att ha me :)meeen nu är det ju så att den där dealen vi la in på bloggen gör det ännu lättare att shoppa! Gud, vi kunde ju inte låta bli att köpa fler presentkort nu innan den tar slut, det är bara nån timma kvar. köpte 3 var till för 600:- som är värda 1800:-. Så nu kan vi verkligen shoppa loss!

Aja, dom håller ett tag så vi ska försöka hålla i dom så att man inte köper upp alla på en gång..för det kommer ju nytt hela tiden :)Innan träningen var vi även och hämtade våran kicksorder, köpte en ny facemist..ett måste om man sitter vi datorn så mkt som vi gör..huden blir ju helt förstörd. Bra med skydd och fukt :) FaceMist:en kostar 195:- på både kicks.se och Make Up Store.

Yeye, ska hoppa i säng tidigare idag..lite tidigare iaf, känner att kroppen är helt darrig nu, hehe men så blir det efter hård träning så nu ska den få bygga upp sig och vila ordentligt!

Hoppas eran onsdag har varit fin!..snart är det fredag ;)
Natti//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback