RSS 2.0

En aning dyrare..

Okej, nu är snart den här resan "avklarad"..hehe. Den har varit bra och trevlig men den blev en aning dyrare än väntat, tråkigt nog. Aja, ska väl inte gråta så mkt mer över en borttappade mobilen men ännu en gång så är det jobbigt när sånt händer. Gah! Att man sen fick betala för att få tillbaka våra grejer. Jäkla skit system säger jag bara! Jäkla losers, hehe. Det gjorde mig faktiskt jäkligt sur nu när jag tänker efter..

yeye, har ont i huvvet nu me...har knappt rört mig från sängen, legat här hela dagen typ. Har inte fått nån frisk luft eller druckit nåt vatten alls. Får ta ett glas eller 2 nu innan läggdags. Måste verkligen sova nu för vi måste upp tidigt imorrn för att åka hemåt. Är hemma på dagen nångång, ska höra om kära Tess kanske kan hämta oss från flygplatsen så att vi kommer hem så fort som möjligt.

Kollade på revenge precis, orkar nog inte kolla mer, får stänga ner allt nu o försöka få ordentligt med sömn i natt, så att man inte dör imorrn. Har en del att fixa när vi kommer hem såklart..det är ju en ny vecka IGEN. Och annat måste fixas, hehe..



Hoppas eran söndag var fin, skrivs när vi skrivs :)
Natti//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback