RSS 2.0

Lagom är bäst!

Ja, vem säger nåt annat? hehe. För mkt är dumt och för lite kan vara boring..

Har inte skrivit så mkt om dom senaste festligeheterna..Trettondagsafton var så bra :D då var det lagom all the way, tanken var inte att jag skulle ha druckit nåt över huvud taget, men fick lite rödvin av Anki så det var lika bra att fortsätta sen :P hehe Jag har ju svårt att sluta när det väl har satt igång så det är ju såklart en av anledningarna till att jag faktiskt valt att vara nykter. Dricker ju inte så mkt men det har blivit några grr förra året iaf..

Men i torsdags lyckades jag hålla en så skön nivå hela kvällen, den kvällen den lyckan säger jag ju bara. tror inte det blir så lyckat nästa gång om jag skulle välja att dricka? det är ju så tråkigt..för klarar man det en gång nångång så tror man att man säkert klara det nästa gång o då spårar det.

Äh, jag valde ändå att vara nykter igår, vilket var bra..det känns bra idag och kvällen var ändå lyckad. Jag hade kul, för jag kunde dansa :) Var på vimmel för en gångs skull..och jag måste säga det, jag börjar gilla det stället igen. Har inte varit där på sjukt länge. För i vanliga fall är det ju såkart Grand som gäller, men dom öppnar inte förräns nästa lördag igen.. då evt ni vart jag befinner mig ;D haha

Det var iaf skönt att komma ut lite igen, som sagt så har jag känt mig rätt instängd den senaste tiden.

Saknar mina vitamin well drycker som jag gjorde goda drinkar av förr! You can send me some more ;P hähä

Puss//A

Kommentarer
Postat av: Emelie

Hej! Är de en ny bild på dig eller? Hur går de med kindbenen!? Funderar själv på implantat men kanske om ett år... Är den kliniken du gjorde på bra och seriösa? Ps. Hoppas du lägger upp recept på luncherna du gjorde ! Den med en halv paprika såg god ut :D kram!

2012-01-08 @ 20:05:46
Postat av: Anne & Jenni

Emelie: Nej det är en gammal bild som tog för 3 månaders en typ. Det går frmåt med kinderna, börjar trivas mer nu, hehe det lägger sig sakta men säkert.



Kliniken jag gjorde dom på är specialistkliniken och ja, dom är såklart seriösa, hehe :)



Recept kommer som sagt på det mesta vi kommer att laga nu för tiden.



kram!

2012-01-09 @ 11:47:29
URL: http://twiceas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback