RSS 2.0

Måndag = Söndag



Fyyy, en sååå tidig morgon, har varit uppe sen 5 svensk tid, MY GOD! Måste verkligen sova nu..hehe Kallt var det också, det var ju inte såå mkt varmare här hemma måste jag säga, det är en annan slags kyla..har iaf frusit en hel del under dagen..

Våran måndag blev våran söndag här hemma. Vi gjorde saker som vi "brukar" göra på söndagar..okej träningen går väl bort just på den punkten men resten :) hehe

Fan vilken tur att Tess kunde hämta oss när vi landade idag! Tack som fan!..för dom har tagit bort flygbussarna från årskiftet eller nåt verkar det som??? helt jäkla wired!



Har iaf hunnit med en hel del idag tack vare henne, hehe. Vi har storhandlat..skönt, blev en massa köpt..ja, brukar bli så när man åkt iväg en liten stund. Mkt blir gammal o shit.

Har hunnit laga mat också..men tog bara och gjorde den ena maträtten idag, orkade inte göra det andra..det fixas senare i veckan.

Sen har det bara varit en filmkväll här hemma med tacos o sånt, kollade på IMMORTALS, nae..inget att hurra för direkt..men men.

Ne shit..nu räcker det. Det blir inte ritkigt en lika tidig morgon imorrn som tur är. Tar en liiiten sovmorgon!
Nattiii//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback