RSS 2.0

Mat & Träning 12.01.07

Vi är såååå glada att dom har ändrat tiden på pumppasset på lördagar till 10.30 nu istället för ah, vad det nu var tidigare..9.30 eller nåt? minns inte riktigt :P hehe

Nu är det inga som helst problem att ta sig upp coh vara pigg nog att köra hela kroppen på morgonen :D Det var sjukt skönt att vara tilbaka där igen. Hur länge sen var det nu? 3 månader sen? ojoj..

Trodde det skulle vara sjukt mkt jobbigare än vad det faktiskt var med tanke på att det var så länge sen, sen att vi inte kört pump80 som det heter nu och tack vare träningsverken. Men det gick hur bra som helst!



Började lite fegt dock med knäböjen..men det kändes rejält ändå, man kände hur det sved i dom redan onda ställerna på ben och rumpa och det är också bra för då vet man exakt vart det tar och att man gör rätt :)

Sen körde vi faktiskt på som innan? tror inte vi tog mindre vikter på någon av muskelgrupperna är förr. Det är väl lika bra att testa sig fram, man kan ju alltid plocka av..bättre det än att köra igenom allt som om ingenting. Det här passet kommer nog hjälpa oss lite inför nästa veckas träning..alltså med värken, tror vi kommer bli av med den snart. Dock har jag sjukt ont fortfarande fast nu är det mer "brännande" än förr, mer som om jag slagit i mig o har ömma blåmärken här o där.

Aja, får se till att det blir många fler helgpass, eller vardagspass me för den delen..men som sagt, nu är vi ju så inne på gymträningen. Men variation är alltid bäst så att man inte tröttnar :)

åååh så god middag vi fixade idag, det kommer som ett eget inlägg imorrn som lite tips på god söndagsmiddag.
Frukost: 2 kokta ägg mosade med smör. Jack3d som dryck.
Efter träning: Proteinshake
Mellanmål: Powersmotthies (blåbär)
Middag: Egengjord pizza och pepsi max.

Sen blir det väl nån drink ikväll kanske? iaf för Jenni :)
//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback