RSS 2.0

Mat & Träning 12.01.27

Äntligen känner man av lite träningsvärk igen, och det är såklart efter gårdagens överkropps pass. Körde i knalleland för en gångs skull vilket var gött, har saknat det gymmet..gillar det jättemkt! Det är synd att man inte kommer dit oftare faktiskt. Vi körde dom "vanliga" överkropps övningarna vi brukar köra. Det blev ett intropass för tess :D kul att lära ut nytt och ge lite råd och sånt.

Och ännu en gång..NEJ, vi tror inte att vi kan allt om träning, vi lär bara ut det vi kan och vet till våra vänner som vill komma igång med sin träning. så ja..nu är vi som sagt tessis personliga tränare ett tag framåt. Ska göra allt vi kan för att hon ska få en så bra start på sin träning, hjälpa henne med kost och sånt också i form av tips på mellanmål och allt annat bra som vi själv vet och kan. SOM FUNKAR FÖR OSS! som förhoppningsvis kan funka för henne :) Det funkade ju jättebra för Anki, som formade om sin kropp väldigt mkt. Synd att hon har "slutat" underhålla den.

Nog om det..träningen, körde chins:en sist igår och det gjorde att man verkligen fick kämpa..så därför har vi ont idag. Det gör ont från armhålorna och neråt på ryggen.."viingarna" som det också kallas. Har inte gjort nåt som ahr med träning och göra idag. Får väl ta några enkla övningar här imorrn på morgonen

En till sak om kroppar, har märkt en sjukt stor förändring på våra egna kroppar den här månaden efter uppehållet. Har funderat på att börja fokusera ännu mer på just våran träning och mat..och lägga in mer bilder och annat. För just nu känner vi att mat & träningsinläggen är dom roligaste att skriva med tanke på att man själv kan gå tillbaka och läsa senare och se vad man åt och hur man såg ut.

Idag ahr vi iaf ätit
Frukost: 2 kookta ägg mosade med smör, c-vitamindryck.
Lunch:



Mellanmål: 2 mackor med ost och gurka, te.
Kvällsmål: Apelsin och te.

Inget mer för idag..
Later!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback