RSS 2.0

Mat & Träning 12.01.30

Ny vecka, nya tag...det är måndag och ingen idé att slöa? Tess var peppad idag och ville träna..sååå why not?? Är jäkligt irriterad att våra produkter från bodystore inte hade kommit ÄN. Det har nog hänt nåt för dom BORDE varit där idag. Dom har alltid snabba leveranser så ja!..så idag fick vi inte vårat pulver och det andra som hjälp MEN träningen gick kanonbra ändå som tur var :)

Ny vecka..snart ny månad så idag ändrade vi på våra reps. Så från och med idag kör vi 4*8 reps. Och det kändes..och jag HOPPAS att det kommer kännas riktigt mkt imorrn och på onsdag..annars är det nåt som inte stämmer :P hehe Så en månad framåt..alltså hela februari kör vi på detta och sen byter vi tillbaka till det förra eller nåt annat. Frå väl se vad detta kan ge. Bra med variation så att kroppen inte vänjer sig helt. I och med mindre antal så kan man lägga på en hel del vikter..kände ett riktigt pump i ben och rumpa när man körde. Ja ni har nog fattat att det var ett underkropps pass.

Körde i knalleland idag..bara för att vi kunde komma dit :) och där kör vi ju samma övningar men där blir det alltid en extra övning, den där riktigt sköna sparkabakåt maskinen, hehe vet inte vad den heter..får ta reda på det nästa gång.



Vägde oss idag också. Anne: 52kg, Jenni: 53,5. Imorrn ska vi mäta oss igen..får se vad måttbandet säger.

Jaha..en tidig morgon idag vilket har lett till en del fler mål än en ledig dag. Och sen eftersom vi körde så hårt så tillät vi oss att gotta oss lite denna måndag..
Frukost 05.30: En skål youghurt.
Mellanmål 10.15: 2 sånna köpmackor med getost,tomat och rocula i. Vatten
På flyget: en kopp te och en liten cola light.
Mellanmål 14.15: 2 kokta ägg mosade med smör.
Efter träning 17.30: Proteinshake
Middag 19.00: TACOOOOOOOOOOOOS!
Kvällsgottis..lite godis och pepsi.

that's that..
//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback