RSS 2.0

Quick-fix!

Millan vet alltid när vi behöver nåt som hjälper fort, lr okej..Jenni skrev en bra status på face igår som gjorde att Millan reageraqde och fixade lite piller åt oss :P hehe tack så mkt!



Vätskeutdrivande tabletter som man använder på alkoholister så att dom ska tömmas på all vätska. Vätska hade vi nog samlat på oss rejält för man ser fan skillnad redan nu. Man blir sååå pluffsig om man har mkt vätska i kroppen. På mig ser man det jättetydligt vid nyckelbenen, o typ ansiktet.

Trodde typ att vi lagt på oss en massa under resan, men Millan sa att det bara är vätska som lagt sig överallt. Fast dock är det en hel del kalorier som slinkit ner, ska visa ungefär vad vi åt varje dag där nere. När jag får ut bilderna ur modilen, den strejkar lite just nu.

Tog första tabletterna igår och jag ska säga det, man kissade ju verkligen typ hela tiden, haha. Men det var värt det! Tog som sista idag, så sen blir det inte mer. Det här är ju inget man ska hålla på med länge utan man ska bara ta det o se kissa ut det "onödiga", som vi nu har gjort.

Det finns inte o köpa nånstans vad jag har fattat det som, det är ett läkemedel..det används också av dom ska vill få bort den sista vätskan innan fitnesstävlingar. Good shit :)

nu ska jag gå o kissa :P hehe.
Later//A

Kommentarer
Postat av: Erika

Vad får ni tag på dessa tabletter??? ;)

2012-01-07 @ 21:13:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback