RSS 2.0

Steg 4

Fjärde dagen på veckan är alldeles strax slut! IMORRN ÄR DET FREDAG :D wohooo! hehe.

Flyttstäning är alltid bra?, känns som att det har blivit lite av den varan idag. Steg 4 har bestått av just storstädning..för efter att vi ÄNTLIGEN fick undanplcockat alla gamla grejer som skulle ersättas så dammsög vi och svabbade rummen. Inte bara rummen utan det fick bli hela lägenheten. Vi ahr ju itne städat för veckan än så det passade väl bra.

Gud så anstängande det var att få upp allt på vinden. Bar upp den stora byrån och speglarna och en massa annat som inte behöver stå här nere.



Fan vad vi fick röja undan innan vi kunde ställa in allt, där byrån står nu stog det högar med skokartonger, allt MÅSTE bort! Ska ta en dag nångång o bara tömma hela vinden.



Anyway..började med den mindre byrån som ska stå i det mindre rummet för ett tag sen, det är alltid så mkt montering på sånna saker. Fick iaf ihop alla lådor nu så resten får stå kbar tills imorrn så gör jag klart det då och lite annat.

För sen kan vi inte göra så mkt mer utan hjälp, förrutom hämta lite paket som kommit. Ska be styvfar om hjälp med resten i helgen :)

Nu är det iaf dags att låta kroppen vila, en slitsam dag som sagt..man ska ju orka imorrn me.
Nattiii//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback