RSS 2.0

Svar på frågestund del.1

Hur mycket väger ni och hur långa e ni?
Svar: Anne är 169cm och Jenni är 168cm, sist vi kollade för nåt år sen. Vikten varierar mellan 51-53 kg, beroende på träning och kost. Rätt stor variationsskillnad om man tänker efter..konstigt, vet inte varför det är så.Har ni några komplex?
Svar: Anne gillar inte att hon har kort hår, det är däför hon använder löshår. Jenni gillar inte att hennes hår har blivit mkt tunnare nu det sista. Sen är det väl småsaker som att huden kanske inte alltid är den bästa.

Sminkar ni er varje dag?
Svar: Nej inte varje dag, söndagar BRUKAR ofta bli sminklösa, sen händer det väl nångång att man inte orkar det på vardagar, men vi sminkar oss inte mkt till vardags i vanliga fall.

När ska ni ändra frisyr?
Svar: Det vet man aldrig, bytte till mittbena från sidbena för några år sen och gillar det, tycker det e finast på oss. Sen gillar vi långt hår så vi kommer nog inte klippa av det iaf :) hehe

Skriv några skillnader utseendemessig på er- tex. J är längre än A? osv
Svar: Anne är längre än Jenni, Jenni har längre och tjockare hår än Anne, Jenni har rakare näsa än Anne, Jenni har mer muskler än Anne. Anne har lite rundare ansikte än Jenni.Vad blir nästa skönhetsingrepp?
Svar: Skön fråga ;P Det nästa skulle nog vara att Anne fixar kindbenen med SubQ och att vi även sprutar in lite botox mellan ögonbrynen till sommaren för att få bort den "arga rynkan", lr för att inte kunna få den. Går alltid och drar ihop ögonbrynen.

Kan ni tänka er att tatuera er eller kanske pierca er? Vad och vart isf?
Svar: Vi har 2 st piercingar redan så fler vill vi inte ha, har en i naveln och en i bröstvårtan, gjordes när vi var 13 och 19 år. Tatueringar kan vi tänka oss, vad vettefan men det ska isf vara nåt betydelsefult. Har funderat på atts kriva in våra namn på kroppen nånstans, typ foten kanske. Annes på Jenni och tvärt om såklart :)Har ni några tips för att motverka finnar och få bättre hy? Om ni har eller har haft dessa besvär?
Svar: Ja, för att motverka finnar så måste man tvätta sig ordenligt, det vet alla :) vi älskar Cliniques 3-stegs program, den har alltid funkat bäst för oss. Sen är det bra om man får friks luft och motionerar regelbundet för det stärker dig inifrån, samma gäller bra mat..inte för mkt fett och socker! Det med socker och godis är vi inte så bra med på helger, men vardagar är det ett NONO! Zinktabletter är en bra ivestering mot finnar annars :)

Jag har precis köpt de brun-utan-sol-servetterna som ni brukar använda. Använder ni dem bara på kroppen, eller kan man ha dem i ansiktet också?
Svar: Våra favorit BUS är bra till alla ställen på kroppen! :)

Tycker ni att det kan vara snyggt att vara kurvig?
Svar: Ja, det är fint, om man syftar på kurvig som typ Kim Kardashian :)

Hej! Har ni nån bra tips på en epilator som är bra? Har ganska mörk hårväxt både på lår och bikinilinje och vill bli av med det. Eller har ni andra tips?
Svar: Vi gilalr babyliss epilatorer, vi ahr den som är formad som ett hjärta, den är bra, men den ahr bara en rad pincetter, det finns en massa bra från Braun! Annars tycker vi att du borde köpa IPL för hemmabruk, den ahr vi skrivit rätt mkt om i Bloggen så kika på det :) Det funkar verkligen!Om ni fick välja 3 snygga kändis-tjejer- vilka skulle ni välja då?
Svar: Angelina Jolie, för otroligt snygg! Har alltid varit! Megan Fox, behöver inte säga så mkt mer. Adriana Lima, snyggaste supermodellen! Detta är våra absoluta "beautyförebilder" när det gäller kändisar.

Vi har delat upp det i 3 delar, del 2 kommer imorrn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback