RSS 2.0

Svar på frågestund del.2

Jag skulle vilja veta era bästa tränings- och kosttips för att gå ner i vikt?
Svar: Om vi nu hade velat gå ner i vikt så hade vi nog sprungit väldigt mkt, för att springa ger ändå en fin kropp..en fastare kropp. Och det bränner mkt kallorier. Sen är det bra att träna upp sina muskler eftersom muskler bränner fett, så har man inga nu så är det bra att skaffa sig lite :) man behöver inte vara biffig för att ha muskler. När det gäller kosten så hade vi nog kunnat säga att man ska äta små portioner regelbundet, för då blir du aldrig riktigt hungrig och trycker i dig mer än du gör dig av med. Men då ska det sjävklart vara nyttiga små mål :P

Jag har precis börjat träna och undrar lite över protein. Man ska ju dricka protein efter träningen men när? Vissa säger 10 min och vissa en timme. Men vad gör de för skillnad?
Svar: Tror inte det är någon skillnad, iaf inte vad vi vet, det är väl bara det att man ska få i sig nåt inom en timma för att musklerna ska behållas och inte brytas ner. Ska man bygga mer ska man ta det så snart som möjligt och sedan äta nåt mer ordetligt inom en timma. Men vi är ju inga experter ;P

Räknar ni nånsin kalorier? har ni alltid varit så smala och snygga?
Svar: Nej vi har aldrig räknat kalorier, känner inte att vi har haft behov av det :) äter när vi är hungriga tills vi är mätta. Vi har alltid varit smala, var väldigt smala när vi var yngre, det var en av anledningarna till att vi börja träna, för att gå upp i vikt. "Snygga"? hehe det vettefan asså, tycker vi sett rätt lika ut hela tiden typ, har dock hört att vi blir snyggare med åren..Har ni några bra tips för att få snygg rumpa? dvs. träning.
Svar: Vårat bästa tips när det gäller rumpan är att man ska träna den hårt, med vikter om den ska formas. Våra favoritövningar när det gäller den är utfall på bräda med vikter i handen, "ass to the grass" som vi fick lära oss av "millan" (se bilden ovanför). Dessa övningar kan man fråga om av en intruktör på gymmen. (alltid bäst) Så att man inte gör dom fel. Maskinen som tränar utsida lår och även rumpan är en favorit, för den tar verkligen på ovansidan av rumpan. (Se bild)Har ni några bra hemmaträningstips för magen? och hur gör man för att inte spänna sig i hals/nacke när man gör situps?
Svar: Vi har själv en gymboll hemam som vi hade tänkt att kröa med hemma, men den används inte så mkt :P hehe eftersom vi ändå är på gymmet och tränar, men hemmaträning är samma som på gym, du kan göra alla magövningar hemma som på gym förrutom dom på maskin såklart. Vi gillar som sagt gymbollen och sen är "cykelsitupsen" en favorit me. Och för att träna dom inre musklerna är dom rullande situpsen bra. Det är bara att försöka slappna av i nacken och huvudet, det är magen som ska "dra upp" dig inte huvvet. :) känn att du drar upp dig med magen istället, man ska alltid känna efter i vilken muskel det är det ska kännas.

Hur finner ni motivation till träningen och att laga nyttig mat?
Svar: Våran motivation kommer från att vi vet att vi mår bättre av att träna än att inte träna, det känner man när man väl har börjat träna och fått en rutin på det. Sen vet vi hur vi vill se ut me! alla har vi en "drömbild" av oss själva...och då finns det ju inget mer som hjälper än att se till att fixa det med goda vanor ;)

Ungefär hur många gånger i veckan tränar ni?
Svar: Det är väldigt olika, men MINST 3 ggr iaf, sen kan det bli upp till varje dag om man känner sig tillräckligt motiverad och om tiden finns :) man ska aldrig tvinga sig till nånting, men sen struntar vi inte heller i det på grund av lathet. Hellre göra lite nytta än att sitta en timma och bara glo typ :) för vad är en timma på gymmet?

Del 3 kommer imorrn...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback