RSS 2.0

Svar på frågestund del.3

Har ni gått någon speciell utbildning för att bli retuscherare?
Svar: Det finns nog inga direkta utbildningar man kan gå för att bli just retuscherare på gymnasiet, man lär sig själv helt enkelt, vi har iaf ingen utbildning för det.

Hur fick ni ert jobb?
Svar: Jennis fick praktik på nelly.com sista året på gymnasiet och fick sitta och retuscha hela tiden. Efter det fick hon jobba timmar lite då och då, sedan hemifrån. Anne började jobba tillsammans med Jenni hemifrån och sedan fick Anne börja jobba på kontor eftersom Jenni hade ett annat heltidsjobb. Sedan fick båda heltidsjobb som retuscherare när företaget blev större.

Är ni 100% nöjda med ert jobb eller skulle ni vilja gå någon utbildning och bli något helt annat?
Svar: Vi är jätte nöjda. Det är skoj och vi vet inte ritkigt vvad vi annars skulle vilja syssla med än att jobba med något inom modebranchen. Som inköpare kanske eller designer. Skulle nog vilja ha en hudterapeut-utbildning av något slag oxå.

Har ni några tips hur man kommer in i modebranchen?
Svar: Det bästa är att gå en sådan utbildning som man vill utbilda sig till o på så sätt komma in i den branchen genom praktik eftersom större delen är just praktik, som tex inköpsassistent osv.

Hur är de mellan Jenni och daniel?
Svar: Vi är vänner men inget mer...

Träffar ni nån kille just nu?
Svar: Jenni träffar Carl och Anne träffar inte någon just nu.

Vad är det bästa, respektive sämsta med att vara tvilling?
Svar: Bästa är att man alltid har någon vid sin sida. Vi tänker likadant och tycker likadant. Någon man alltid kan lita på, en bästa vän. Sämsta är väl att man tröttnar ibland eftersom vi umgås så mkt men då tar man en paus och allt blir som vanligt :)

Ungefär när är ni redo för att skaffa barn?
Svar: Det beror ju helt på hur man klänner med partner osv men just nu siktar vi på nånstans mellan 28-30 års åldern. Vi ska leva så mycket det går innan :) Vi e bara barn själva så de känns lite konstigt om vi skulle skaffa det nu. hehe

Vilka är era riktigt nära vänner, som ni kan vara med själva lixom?
Svar: Menar du utan varandra själva med den kompisen så har vi ju en del vänner som vi inte umgås lika mkt med tllsammans annars har vi bara gemensamma vänner som vi känt länge eller lärt känna genom varandra. Jenni har tex några killkompisar som är hennes bästa vänner som inte Anne umgås med och tvärtom. Några tjejkompisar vet vi inte om vi har separat för dom umgås vi mer tillsammans med men det finns ju en del som Jenni känner med och tvärt om där oxå men alla umgås tillsammans.

Vad följer ni på tv?
Svar: Det som följs just nu är iaf Desperate housewives & Vampire Diaries..resten är lite whatever :)Eftersom jag brukar vända mig till er så är det väl inte mer än lämpligt att jag gör det även nu... Studentresa om ca. 1månad.. Vad bör jag stoppa i resväskan?
Svar: Du ska ju självklart ah mde dig basgrejerna som tandborste och rengöring, hehe emn det ahr du fattat ;P sen tycker vi att du ska ha med dig lite färgglada plagg, linnen iaf, det är snyggt när man blivit solbränd! Shorts är ett måste! Riktigt snygga höga partyskor och även bekväma låga, typ som nån snygg ballerina eller sandal.

Vet ni ifall nelly har öppet på åhaga i sommar igen?
Svar: Ja, Nelly.com kommer att sälja grejer på Åhaga i sommar också, men tillsammans med 8 andra märken, så det är inte bara en "nellyoutlet" i år.

Vilka bloggar följer ni?
Svar: Man kan inte säga att vi följer några bloggar, förrutom våran bästa vän Ankis. Vi kikar in på olika bloggar varje dag, dom som komemr i våran väg :)

Hur mycket tjänar ni på bloggen?
Svar: På blogg.se tjänar vi ingenting, på nattstad är det som alla andra :P hehe ne men det e ju betalt per sidvisning, det blir väl nån enstaka hundralapp i månaden.

Vad gör ni med tidningar som solo/veckorevyn osv när ni läst dem?-sparar/slänger?
Svar: Vi sparar dom ett tag..nån månad kasnke, sen slängs dom..men just nu ligegr det en hel del gammal vi tänkte rensa bort från vårant lilla tidningsställ :)

Vilken trend tycker ni mest om den här våren?
Svar: Tror det måste vara jumsuit-trenden :D love it..har ungefär 10 st nu.Min fråga är om det finns några "måste ha" plagg nu till våren & sommaren?
Svar: Transparenta plagg och några färgklickar tycker vi.

Kan ni inte visa dagens outfit som ni gjorde innan, alltså ta bilder?
Svar: Yes, visst kan vi göra det, får väl börja varva mellan collage och bilder, tycker dock själv att det är lite roligare med collage som sagt :)

Kan ni lägga ut bilder på era favoritplagg/skor?
Svar: Har fått denna frågan innna och självklart kan vi göra det, glömmer bara av det hela tiden, men kan faktiskt börja lägga ut det som lite extrainlägg ibland, har rätt mkt man gillar men a :) lite då och då ska vi nog kunna fixa.Här är iaf 2 favvoplagg (jumpsuits såklart..) vi längtar tills vi ska använda..har inte haft nåt bra tillfälle till dom än :)

Då var det slut här.. Hoppas ni är nöjda med våra svar :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback