RSS 2.0

EN FRÅGA!

Vi vet själv vad vi hade velat läsa i en blogg, men vad vill NI läsa om i VÅRAN blogg? Lr vad vill ni läsa mer av? Det är skönt med lite idéer när man själv inte kommer på något bra nångång :) Så skriv gärna vad ni vill ha mer av eller bara lite tips på vad som skulle vara kul för er att läsa om här..


Kommentarer
Postat av: Viveka

Gillar att läsa om er vardag! Om tankar och vad ni gör för tillfället. Om er livsstil och om hur ni har levt och varit tidigare är också roligt! :)Skulle gärna se en av era outfits på er också, då vi alltid får se vad ni har på er men aldrig hur det ser ut! :)

Och självklart får ni inte sluta med träningsinläggen! Oerhört viktiga!

Tack för en asume blogg :D

2011-12-20 @ 15:28:57
URL: http://lyssomsolen.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Hej snygging! Jag säger typ som ovanstående, dagens outfit fast på er! Alltid kul att se eftersom ni är så fina och har bra smak :)Sen hade det vart askul om ni gjorde videoinlägg nångång typ "hej bloggen" haha..känns säkert töntigt men de vore trevligt iaf kraam

2011-12-20 @ 15:59:34
URL: http://jeanettevs.blogg.se/
Postat av: Vana.

Jag hade velat läsa mer personligt :)

2011-12-20 @ 17:55:15
URL: http://vanabeme.blogg.se/
Postat av: Zandra S

Jag tycker den är bra som den är!:) Älskar eran blogg och har följt den så länge jag kan minnas:) Men som skrivet innan, tycker också det är roligare att se kläder & skor på, än ett snyggt kollage;) Sen, vem gillar inte video-bloggar?:)

2011-12-21 @ 08:20:21
URL: http://zandrasnyadagbok.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback