RSS 2.0

En fråga, ett svar!

Fick en fråga om vad Proteinpulvret Whey100 har gjort för oss sen vi börja dricka det.Har druckit det sen förra sommaren när vi beställde ett stopack av det. Och vad det har gjort för oss är att den ahr gjort oss starkare innan träningarna, när vi väl har tagit det och sedan har den gjort att vi byggt upp våra muskler väldigt fort efter våran pause vi hade efter operationerna.

För vi måste som sagt träna för att inte bli smala, för tränar vi inte får vi små muskler och blir taniga :P hehe Men nu ska man inte misstolka detta, för vi KAN gå upp flera kg i muskler om vi går in för det, så det gäller att anpassa träningen efter vad man vill ha för resultat när man dricker protein.

Så, vill man gå upp i vikt och få mer mukler så ska man ju dricka det och träna hårt, men vill man förbränna och få slanka muskler ska man anpassa träningen efter det, för man kan inte köra hårt med mkt vikter om man inte vill bli större. Då är det mindre vikt med flera repetitioner på gym som gälelr och en del löpning :)

Så för oss har proteinet byggt upp muklerna samtidigt som den bränner fett genom att kanske ersätta nån enstaka måltid här och där. Och kom ihåg, ju mer mukler man har desto mer fett bränner kroppen själv.

Vårat tips blir då att ta proteinet direkt efter träningen eftersom det mättar, bygger och bränner. För sen behöver man inte äta en stor måltid för att klara sig utan det räcker med nåt lätt, muklerna har redan fått sin energi av proteinet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback