RSS 2.0

Svar på frågestund del1.

Hur mycket shoppar ni för i månaden?
Svar: Det är jätteolika, när det kommer en period då vi shoppar mkt kan det handla om mellan 2-5000:-, det brukar ligga runt det men ofta beror det ju på VAD man köper :) om det är kläder eller andra "nödvändigheter"

Något fint ställe i Finland som ni kan tipsa om?
Svar: tyvärr, har inte sett så mkt av Finland tråkigt nog..men Helsinfors är ju alltid fint :) hehe Kyrkan och det.

Favoritmat?
Svar: hehe det måste ju vara våra egengjorda hamburgare och även egengjorda pizzaorna! som brukar innehålla tonfisk, rödlök, annanas och simsalabims kebabsås. Även pepparbiff och criscutpotatisarna. Sushi är en storfavorit me :)Vad dricker ni när ni är ute på krogen?
Svar: Isvatten med lime för Anne nu för tiden :P Men annars är det fishshots och cider.

Hur känns det att gå från att inte ha bröst till att ha bröst?

Svar: Från att inte ha bröst till att ha bröst..Det känns bra, trivdes med små, trivs med sörre! Det är ju ingen dramatisk förändring direkt..Vissa mräker ju inte ens att vi har gjort det eftersom vi gjorde dom så lagom för kroppen.

Kommer ni någonsin flytta ifrån varandra?
Svar: haha självklart! den tiden kommer, men nu har vi inte brottom eftersom vi har allt vi behöver i våran lägenhet, som tex våran privacy :P finns ingen anlending att flytta från nåt så bra och som funkar så bra. eller hur?

Har något av era förhållanden tagit stryk av att ni bor tillsammans?
Svar: Absolut inte, har inte bott hemifrån så länge än ändå och under den tiden har Jenni bara haft ett förhållande, och det slutade som det gjorde av andra skäl :)

Vill ni ha barn i framtiden?
Svar: Självklart, men det är långt till den framtiden :P

Funkar era dildos bra? Vilken modell va det ni köpte?
Svar: haha har inte köt någon dildo..vet inte vart du har fått det ifrån :P

Brukar ni någonsin umgås med vänner efter jobbet, t ex fika elr så? det verkar som om ni mest tränar och sen festar med folk på helgen :P
Svar: Så brukar det vara, men visst händer det att man tar en fika inland, inte för att vi är några "fikapersoner" direkt. Annars umgås man ju hemma med någon efter jobbet, men så får man rätt mkt "umgänge" på jobbet me.

Vilka är era favoritfilmer?
Svar: Kommer inte på någon film just nu, ingen har satt sig på senaste, det finns dock många vi vills e som har kommit på bio nyligen. Men Pirates och även Twilight är väldigt bra! Gillar lite övernatuliga filmer och även action med humor i :)

Är ni helsvenska?
Svar: Nej vi är helfinska :)

Kollar ni PLL med svensk text? Isf var hittade ni det? :)
Svar: Nej, vi har ingen text alls..

Jag undrar hur det fungerar med sovrummen. Haha, det här är kanske en konstig fråga men jag har uppfattat det som att ni delar rum av någon orsak, fastän ni har ett större och mindre sovrum? Om ni inte delar, vem tar vilket rum och hur bestämmer ni det? :)
Svar: Nej vi delar INTE rum, som sagt så bor vi i en stor 3:a med 2 sovrum. Ett lite mindre och ett lite större. Anne har under en tid (rätt länge) bott i det större rummet och det har blivit så eftersom Jenni inte alltid har sovit hemma. Så nu är det som de är och det finns inget som är bestämt.

Är ni båda singlar nu? Trivs ni med det?
Svar: Ja vi är båda singlar..ÄN så länge, Jenni dejtar..men det ahr dom flesta nog redan förstått :) Trivs väldigt bra med det som är just nu.

Hur är det att jobba på Nelly?
Svar:
Det är jättekul eftersom man får vara en del av en så stort företag. Jobbet i sog är väl som alla andra, ena dagen är det roligare att jobba och ena dagen känner man bara att det mesta är jobbigt. Men vi är väldigt glada över att jobba med det vi gör, vet att många skulle vilja göra det vi gör idag :)

Vad får ni göra när ni jobbar?

Svar: Vårat jobb går ut på att välja "rätt" bild för att plagget ska framstå så bra som möjligt på bild, så att det säljer och ger en bra känsla. Finslipar på modeller och färger på bilderna.

Vad kommer ni satsa på för kläder i höst?
Svar: Så bekvämt som möjligt :) Avslappnade plagg som har med höstens mode att göra, ser att det fortsätter med byxor och sköna koftor och liknande.

Vi hoppas att den rockiga stilen kommer igen, eller håller sig kanske man ska säga? för den gillar vi :)Ni har säkert svarat på denna fråga förut, men undrar lite om sättet ni tar bort hår på.. För visst kör ni med IPL:en från nelly? Jag har nämligen funderat på att köpa en sån.. Men är det värt pengarna? Jag menar 5000 kr är ändå rätt saftigt att lägga på den och sen om den inte är bra.. Gör det ont? Har nämligen gjort laser en gång förut, det gjorde så fruktansvärt ont att jag trodde jag skulle dö.. Hur ofta måste/ska man göra det? Vore evigt tacksam om ni kunde berätta så mycket ni kan om denna produkt =) kram
Svar: Ja, vi tycker att den var värd pengarna även om vi inte blivit hårlösa än, för det atr faktsikt lång tid innan man blir det, men som vi har visat innan i ett antal inlägg så har håret förvunnit på olika ställen på benen så man är flävkig, man ska göra det med några veckor mellanrum, men nu är vi väldigt bruna och då kan man itne göra det så ofta för den funkar bäst på ljus hy tråkigt nog. MEN det finns en som är anpassad för mörkare hud som itne finns att köpa på nelly, utan på rio beauty's hemsida. Det gör inte ont, men det kan sticka till och bli varm ibland då du är brun. Har iaf som sagt blivit av med en del hår, men det är en tidskrävande process..

Vad hade ni för "roller" i skolan?
Svar: Våra roller i skolan har varit olika från en stadie till den andra. Men dom sista åren hade vi ingen direkt roll, vi var 2 tjejer som folk antingen älskade eller hatade :P hehe Vi gjorde inget märkvärdigt om oss, utan vi bara var..Försökte inte synas mer än nödvändigt om man säger så. Sen fanns det såklart folk som tyckte att man försökte synas mer men så var det inte, för det var från deras sida problemet låg.

Heej, ni kanske inte vet, men Nellys high heels party - ungefär hur lång tid innan det börjar bör man vara där? iochmed det står kom i tid...?! ska till båstad den 27 :e juli.!
Svar: Om du ska till Båstad får du nog vara där iaf en timma före? vet inte rirkigt, det är väldigt olika från stad till stad :)

Hur skulle era vänner beskriva er personlighet? Är ni lika? :)
Svar: Frågade våra 2 närmaste vänner.

Tess skrev: Ni är lika och olika på olika plan.. ni kan ha väldigt olika personligheter men det beror på typ vad det handlar om o vad som gäller men övrelag är ni lika, Anne är lite lugnare.

Anki skrev: Ni är nog egentligen helt olika fast ni tänket likadant. jag tycker att ni har ganska olika personligheter liksom...fast ni rär ju självklart lika och tänker lika för ni är syskon, och...nu när jag skriver så inser jag ju att ni nog är mer lika än man kan tro. båda har ett djup många faktiskt aldig får se tyvärr för ingen kommer er in på livet.

Hej! Detta är absolut ingen kritik alls, så ta det inte fel:) känns det inte lite fejk med alla ingrepp och ändringar ni gör med er själva? Varför var ni inte nöjda innan? Känner ni er snyggare nu? Hoppas ni har en fin sommar, älskar er blogg! Kram från Mia
Svar: Nej det känns verkligen inte "fejk", Våra ingrepp ÄNDRAR inte våra utseénden från tidigare, vi ser likadana ut som innan, det är bara det att läpparna är fyllligare men det får dig ju inte direkt o se ut som någon annan. Sen har Anne tagit bort sina påsar vilket bara gör att hon inte ser lika "trött ut" som innan, hehe. Vi har alltid varit "nöjda" men kan kan alltid förbättra småsaker som sagt. Och det här med Botox, att inte få en rynka mellan ögonbryna längre förändrar ju inte heller ens utséende på något sett.

Vilken behå storlek hade ni innan ni opererade brösten? och hur mycket la ni in? var det mycket problem det det efter operationen? är väldigt sugen jag med, men vill tänka igenom det väldigt noga först, det är ju inte gratis precis.
Svar: Vi hade 75A innan operationen. Vi la in 285ml. Det avr inte mkt problem förrutom det vanliga att man var stel och orörlig. Jenni hade som sagt svårt med smärtstillande eftersom det inte tog på henne så hon hade det lite jobbigare än Anne. Sen blev det så att en nerv kom i kläm i armen på båda, men den har släppt och det gör det ofta om det inte blir nån annan komplikation.

Har ni ett av dem finska efternamnen lr har ni ett svenskt?
Svar: Vårat efternamn kommer från börjar från Italein så det är varken Finskt eller Svenskt.

Kommentarer
Postat av: My

Angående ert namn ! kan det vara det som låter italienskt på en gravsten på er blogg?Ni kan läsa om namnet här om det är Klemettihttp://en.allexperts.com/q/Finland-139/2011/3/surname-Miettinen.htmhttp://en.wiktionary.org/wiki/KlemettiDet finns även en liten by som heter Klemetti i finland.Ni väljer själva om denna info skall bloggas om./My

2011-07-23 @ 03:12:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback