RSS 2.0

Svar på frågestund del2.

Hur räknar ni ut hur många kalorier ni ska äta på en dag?
Svar: Det finns olika sidor som kan hjälpa till med det, en sida är tex. www.dinbmi.se eller den vi använder just nu www.shapeupclub.com. Dom ger ett ungefärligt värde på vad som är bra för det du vill få ut av det.

Hur har ni fått så snygga och tonade kroppar?
Svar: Nr1. TRÄNING :) Har "smala gener" Men allt handlar ju såklart om bra matvanor och motion, ingen har en kropp om man inte jobbar för den. Vi har den kroppen vi har för att vi styketränar, som sagt så förvinner våran kropp om vi inte underhåller den på gymmet.

Har ni alltid varit så hälsosamma och noga med maten?
Svar: Nej verkligen inte! när vi var yngre åt vi väldigt mkt onyttig mat (Mc Donalds & pizza) och väldigt mkt godis! Då kunde man äta typ vad som helst eftesom man var så smal och inte hade börjat träna än. Ämnesomsättning och kropp ändras med tiden så man får inte tro att man kan hålla på som när man var ung hur länge som helst.

Idag äter vi mkt varierat, äter nyttigt på vardagar men sen unnar vi oss på helger :) men man får ju göra det med måtta, för vi har märkt att det faktsikt syns när man inte ser upp :PVarför "vågar" ni inte springa i regn?
Svar: Hehe det har inget med att våga att göra..vem vill springa ute och bli blöt? då springer man såklart hellre inne på gymmet.

Hur många ggr i veckan tränar ni vanligtvis?
Svar: "Vanligtvis" tränar vi minst 3ggr i veckan, men ofta blir det mer eftersom det är så skönt att träna, det är ju en del av våran livstil..och vi mår bra av det.

Ni har sagt att ni vägde mer förut, hur gjorde ni för att gå ner i vikt?
Svar: Anledningen till att vi vägre mer innan var för att vi tränade så hårt med mkt vikter, vilket ger ökad muskelmassa, Det slutade vi med och därför gick vi automatiskt ner i vikt. För som sagt, tränar vi inte så blir vi smala. Det är en av anledningar till at vi tränar idag..alltså att vi inte ska "försvinna" :P hehe

Hur många kg vill ni gå ner i vikt? Och varför? :)
Svar: Vi vill egentligen inte "gå ner i vikt" utan bara bli av med lite underhudsfett för att få en mer tonad kropp. Och därför måste man ta ner på kalorierna vilket gör att man kasnke tappar kg men så tränar vi upp musklerna istället för att inte tappa för mkt i vikt. Så att gå ner i vikt är inte vårat MÅL om man säger så. För vi väger inte mkt ändå.

Vad är erat bästa tips på att gå ner i vikt? Muskler väger ju mer än fett. Sen undrar jag om den sidan ni räknar kalorier på är svår? Kan en person som inte alls kan räkna förstå?

Svar: Vårat tips för viknedgång är att: äta mindre än de du förbrukar och träna! Det är det ända som funkar och det är bevisat. Enda RÄTTA och bra sättet!

Sidan Shapeup club är lätt som en plätt, det är bara att skriva in allt den ber om, och sedan är det bara att kolla på dina olika produkter hur mkt kcal dom innehåller och sedan kolla hur mkt av allt du äter. Till detta behöver du ju en våg såklart. Kan verka jobbigt i början men med tiden lär man sig som sagt hut mkt det mesta inehåller och hur mkt du brukar äta av varje grej, man lär sig se med ögat efter ett tag.

Tips när sötsuget sätter in?
Svar: När sötsuget sätter in ska man ta nåt man tycker är gott, men som inte är just sött eller ska man säga onyttigt. Det finns massa bra grejer som funkar, Ofta är det nåt annat man är sugen på än "godis". Våran grej är väl vårat vardagsgottis. Att hitta ett bra och nyttigt mellanmål som man kan mysa med :)Vad tycker ni om t:ex cambridgekuren?
Svar: Är inte insatt i det men läste igenom lite om det och måste säga att det kan faktsikt funka för vissa. Men det känns väldigt extremt dom första faserna i det hela, men ja..vissa metoder funkar för vissa och tvärt om. Vi själv hade väl kanske inte klarat av att gå på så lite kalorier. Får ont i kroppen då man inte får i sig tillräckligt med energi, hehe. Men som sagt, den funkar nog på dom som är väldigt stora och behöver gå ner. Det är bra att man också har en rådgivare om man ska testa det.

Vad var det för fettförbränning osv. som ni åt? Känner ni att det funkar bra?

Svar: Just nu använder vi "Ripped Fuel", Har inte riktigt satt oss in i det, vi äter den varje dag nu och det känns ju som om man bevarar sina muskler o så, har inte tappat mkt i muskler, men det an ju vara tack vare proteinet me. Har inte kunnat testa den fullt ut när det gäller tillsammans med träning eftersom vi iten tränat så mkt nu det sista. Svårt att säga tyvärr. Gillade dock dom förra vi åt, "lose it, workout". dom kan man säga att vi kände av mer. Iaf i samband med träningen. Svetten sprutade :P haha det gav mkt energi.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback