RSS 2.0

En fråga, ett svar!

"hur mkt kostade era läppar när ni lade in restylane lipp? Gjorde ni dubbel fyllning på en gång? jag har gjort det bara 2 gånger men är inte nöjd än"

Vet inte hur många ggr vi har skrivit om våra läppar varje gång vi gör det och lite då och då, MEN eftersom det kommer nya läsare måste man ju se till att dom får samma info som alla andra :)

Vårat svar till detta är:
Allra första gången vi någonsin gjorde våra läppar var för ungefär i Mars 2006 om jag inte minns fel, alltså 5 år sedan nu. Då gjorde vi det i GBG och då fanns inte "retylane LIPP", då tog vi en halv spruta Perlane var. Efter det gick vi tillbaka rätt snabbt till Helens Beauty Center här i Borås, för vi fick reda på att dom gjorde det här..det visste vi inte innan vi gjorde det. Gick tillbaka efter 4 veckor tror jag det var. Då hade LIPP kommit och vi delade på en hel spruta s vi fck 0,5 ml var i överläppen. Har aldrig tagit en hel spruta avr, de blir för mkt känns det som då får man ju ta halva i över o halva i underläppen. Efter det väntade vi ett tag, det tar ju ungefär 4-6 månader tills det "försvinner" på vissa mer och andra mindre, på oss håller det väldigt länge faktiskt. Det säger iaf hon vi gör hos, hon blir ofta chockad över hur mkt vi har kvar när vi kommer tillbaka.

Efter den behandlingen var vi rätt nöjda med storleken så sen har vi bara gått tillbaka för att fylla på efter några månader, det går alltid allt från 5-8 månader innan vi fyller på. IBLAND har vi fyllt på lite tidigare bara för att vi kanske vill ha liiite större än innan ;)

Men nu till det viktiga när det gäller utfyllnaden! Vi har vänner som gör det, vi har vänner som har gjort det och vi har vänner som VILL göra det. Och vi säger samma sak till alla! Man kan inte göra det EN gång och sedan tro att det blir som man har förväntat sig..det är en utfyllnadsprocess, man MÅSTE fylla ut det flera ggr i början tills man är nöjd för att inte "slösa" pengar på nåt helt i onödan! En gång ger INGET typ, och väntar man typ flera månader så hinner den lilla förändring man fick av första behandlingen redan försvinna när man sen vill gå tillbaka och göra det igen..för att det inte blev tillräckligt stort första gången. DÅ har man tappat det första och lägger i mer och då blir det samma fjuttiga resultat andra gången, alltså blir du INTE nöjd denna gången heller. hehe

Slutsatsen av detta är ju då att OM man ska göra det så får man göra det några gånger med någon månads mellanrum, ganska tätt endå för att dom ska bli den storlkeken amn vill, sedan får man ju underhålla fyllnaden med 4-6 månaders mellanrum. Thats that ;) Vi gjorde det i februari senast o täntke göra det i maj/juni igen så dom är extra fina till sommarn!

Priset vi betalar för en helt spruta på 1,0ml är 3800:-, alltså 1900 kr var varje gång eftersom vi fyller med 0,5.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback