RSS 2.0

En fråga, ett svar!

"Hej! Kan inte in skriva om era absoluta favorit träningsövningar för att få en fastare kropp? Lite som man både kan göra hemma och på gymmet :)"

Svar: Våra abosluta favoritövningar när det gäller att "slimma" kroppen är knäböj och utfall/gående utfall för ben och rumpa. Plankan för hela kroppen, men mest för bålen såklart. Armhävningar för överkroppen, den tar ju tag i så många muskler samtidigt :)

Ska man köra dessa övningar känner vi att man helst ska ha vikter till när man kör benen då, på gymmet kör man med fria vikter i händerna eller om man kör det på en sån ställning. Hemma kan man ta vad som helst som vikter, bara det är tugnt :P Ska du slimma ner kroppen så kör så många repetitioner du bara orkar, med lagom vikter..det ska ju iaf kännas, hehe

Ett tips är att köpa sig en gymboll så att man kan köra olika övningar på den hemma, Här är ett kanonbra paket  från Rusta för 199:-


Den kan du träna hela överkroppen med...alltså armar och allt.

Om vi ska säga några favoritövningar på gymmet när det gäller att få en fastare kropp så är det ju självklart inner & ytterlårs maskinerna som gäller, dom tightar till din rumpa och "ridbyxlåren" om man har några och tightar till sladdriga innerlår såklart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback